Optimaal slaapcomfort met een toplaag

CorrectSlapen levert topdekmatrassen, toplagen, opdekmatrassen en oplegmatrassen aan particulieren en bedrijven. Ons assortiment is erg divers. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals koudschuim, traagschuim en latex, de materialen varieren van hard tot zacht. Wat nu het juiste materiaal voor u is kunt u ervaren in de showroom, uiteraard kunt u bij CorrectSlapen rekenen op deskundig advies. Ook vindt u bij ons het juiste hoofdkussen voor een goede nachtrust.

Opdek- en oplegmatrassen

Buiten toppers in standaard maten leveren we ook toplagen, opdekmatrassen en toppers op maat.

Wij maken iedere gewenste maatvoering: ook splittoppers en broektoppers zijn geen probleem. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, waaronder:

  • Koudschuim (soft, medium en hard)
  • Traagschuim
  • Latex

Wij werken uitsluitend met schuim van de beste kwaliteit. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor een optimaal slaapcomfort. 

Onze toppers zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit, prijs en duurzaamheid en kunnen zeker de strijd aan met bekende merken. U zult zelf zien dat de prijs het enige verschil is.

Koudschuim topdekmatras
Deze toplaag garandeert een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit van het schuim. De toplaag van koudschuim ventileert optimaal, waardoor de warme dampen makkelijk worden afgevoerd en niet worden omgezet in vocht. De toplaag is ook voorzien van een comfortabele dubbeldoekhoes die netjes is afgewerkt met een bies. Het koudschuim topdekmatras is leverbaar in soft, medium en hard. 

Traagschuim topdekmatras
Het schuim van deze toplaag wordt ook wel visco-elastisch of NASA-schuim genoemd. Het werkt drukontlastend, wat erg comfortabel aanvoelt. Omdat alle traagschuimen temperatuurgevoelig zijn, raden we u deze toplaag af als u het snel warm heeft.

Latex topdekmatras
Wij gebruiken alleen Talalay-latex. Dit is de best ventilerende latexsoort. De ventilatie en de drukverdeling zijn optimaal. Deze toplaag biedt in tegenstelling tot traagschuim wel een constante en comfortabele ondersteuning. De laag is voorzien van een antiallergische hoes die u ook kunt wassen. Talalay latex is antihuisstofmijt, huisstofijt kan zich dus niet nestelen in deze latexsoort.

Prijzen
Wilt u weten wat een toplaag kost? Stuur ons dan de gewenste schuimsoort en maatvoering (l x b x h) zodat wij u van een prijsindicatie kunnen voorzien. Uiteraard staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.

Kussens

Onze ergonomische kussenlijn hebben we ontworpen in samenwerking met de medische sector. De kussens zijn dan ook zowel verkrijgbaar bij ons, als bij fysiotherapie- en chiropractiepraktijken.

Voor iedereen een perfect kussen
De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hardheid en zijn voorzien van een antiallergische hoes. Zo zit er voor iedereen altijd een perfect kussen bij. De kern bestaat uit Talalay-latex, dit is de best ventilerende latexsoort. Het materiaal draagt er toe bij dat warme dampen makkelijk worden afgevoerd en de ondersteuning constant is. Alle kussens zijn aan 2 zijdes te gebruiken.
 
In tegenstelling tot traagschuimkussens (NASA) zijn deze kussens niet temperatuurgevoelig en bieden ze een constante ondersteuning.
 
Hera
Dit is een goed kussen als u brede schouders heeft, of als u het prettig vindt om iets hoger te liggen met uw hoofd.

Juno
Dit kussen is favoriet van velen. Het voelt zacht en comfortabel aan, maar geeft wel voldoende steun van onder uit.

Apollo
Dit is een geschikt kussen als u veel op uw buik slaapt of voor kinderen.
 
Donskussen
Donskussens zijn zachte, lichtgewicht kussens met een hoge vochtopname. Het donskussen gaat makkelijk minimaal 5 jaar mee.

Kapokkussen
Het Kapokhoofdkussen bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Dit geeft een perfecte vochtregulatie en een heerlijk koel gevoel. Het kussen voelt iets steviger aan dan synthetische materialen en dons. Onze Kapokkussens zijn extra gevuld en hebben een ritssluiting. Hierdoor kunt u er vulling uitnemen om de perfecte ondersteuning  te creëren.

Rolstoelkussen
Het rolstoelkussen is ontwikkeld voor een langdurig comfortabel zitcomfort. De hoes is voorzien van een ritssluiting, zodat u het kussen ook kunt wassen. Aan de onderzijde zit een antisliplaag, zodat het kussen niet verschuift. De kern van het kussen bestaat uit een drukverdelende latexsoort die meer dan voldoende steun geeft, maar toch erg comfortabel aanvoelt.
Het is mogelijk om het kussen te voorzien van een waterdichte binnenhoes, zodat het geen enkel probleem is dat het nat wordt.