CorrectSlapen helpt u aan een goed matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze. Na een intakegesprek en een digitale meting van uw lichaam kunt u bij ons rekenen op deskundig advies. U kunt het geadviseerde matras meteen proberen bij ons in de showroom. We leveren matrassen in standaardmaten, maar ook maatwerk. 

Welk matras uit onze matrassenwinkel kiest u?

Algemeen

Kies uit de volgende matrastypes:

 

Koudschuim

Voor optimale ventilatie en comfortabele ondersteuning. U heeft de keuze uit een koudschuim hard, medium en soft matras. Wij hanteren uitsluitend koudschuim van een hoog soortelijk gewicht, hierdoor gaat een koudschuimmatras gemiddeld zo’n 10 jaar mee.

 

Traagschuim


Traagschuim staat bekend om de optimale drukverdeling. Het wordt ook wel Nasaschuim of memoriefoam genoemd. Vaak gebruiken een kern van koudschuim en de bovenlaag traagschuim. Zo zakt u niet te ver in het matras en kunt u nog fijn draaien in bed. Het koudschuim draagt zorg voor de ondersteuning en het traagschuim voor de optimale drukverdeling. Deze schuimsoort is niet aan te raden bij personen die het snel warm hebben.

Het Ergo matras

Dit matras wordt opgebouwd met verschillende materialen. Het onderste gedeelte is een duurzaam pantera schuim welke zorg draagt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Het bovenste gedeelte van dit matras is een 5cm dikke kern van Talalay latex, deze latex zorgt voor de optimale drukverdeling. Bij dit matras is het ook mogelijk om voor een zachtere schouderzone te kiezen. Bij sommige personen bevordert dit de ergonomisch correcte slaaphouding. De Latex topper van dit matras is afritsbaar, de hoes is ook uit te wassen in de wasmachine. 

Latex (Talalay)

Een Talalay Latex topper staat bekend als uiterst duurzaam, soepel en zéér goed ventilerend. Deze toppers zijn gemaakt van ademend en veerkrachtig materiaal dat zich aan de persoonlijke lichaamsvorm en het gewicht aanpast, ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij dit materiaal.

De open structuur van Talalay Latex leidt tot een uitstekende vochtregulering en voldoende ademend vermogen. Talalay Latex Toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen die snel transpireren of het snel warm hebben.

Het Talalay Latex weert schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Het is daarmee een gezond en veilig product dat bij uitstek geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën.

Talalay latex is niet temperatuurgevoelig en het biedt dus een constante ondersteuning ongeacht het klimaat of de omstandigheden.

 

Polyether matrassen

U heeft de keuze uit een gewicht van SG40 of SG45. We hanteren uitsluitend deze hoge soortelijke gewichten zodat u ook na enkele jaren nog kunt genieten van een goede ondersteuning.

Maatwerk

Camper matrassen en caravan matrassen
Onze maatwerk-matrassen zijn verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting. Ook levering van het Franse matras (een matras met schuine zijde) is geen probleem.

We leveren ook matrassen op maat voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U gaat immers op vakantie om uit te rusten. Dat gaat alleen als u ook goed slaapt. CorrectSlapen verkoopt ook opklapbare matrassen, waardoor u het matras makkelijk dubbel kunt klappen en alsnog goed bij de kist kunt om spullen te pakken of op te bergen.

Bij het bestellen van een caravan matras, bootmatras of camper matras kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven. Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten. U kunt dat kosteloos bij ons op de zaak laten doen. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit
Al onze matrassen worden voorzien van een comfortabele dubbeldoekstoffering en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarbij worden de matrassen natuurlijk netjes afgewerkt met een bies. Op al onze matrassen zit dan ook 3 jaar garantie.
Ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij onze matrassen.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek. We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. U heeft 3 jaar garantie op al onze matrassen.

Kies uit koudschuim, traagschuim (ook wel memoryfoam of nasaschuim genoemd), latex en polyether of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
     
Baby- en kindermatrassen
Wij leveren kinder- en babymatrassen in iedere gewenste maat. Vanwege de optimale ventilatie adviseren wij voor kinderen en baby's voornamelijk koudschuim.

Het Babycomfort matras
Dit is een koudschuimmatrasje voorzien van een afritsbare antiallergische hoes. Het met zorg geselecteerde koudschuim zorgt voor een optimale ventilatie. De Aegistijk (hoes) werkt antiallergisch, antibacterieel en antihuidstofmeid. Kenners noemen dit matras het beste babymatras van Nederland. Dit Babymatras in de afmeting 60x120x12cm kost: € 89,00. Prijzen andere maatvoeringen op aanvraag.

Medisch

Als u lichamelijke klachten heeft, biedt het CustoMatraz wellicht ook uitkomst voor u! Met meetapparatuur wordt uw lichaam opgemeten voordat we een uitgebreid intakegesprek houden. Als al uw persoonlijke gegevens verzameld zijn, wordt het CustoMatraz per zone ingedeeld: dit varieert dus per individu. Het hoofdbestanddeel van het CustoMatraz is Talalay-latex, dit is de best ventilerende latexsoort en ook nog eens antihuisstofmijt. Buiten de optimale drukverdeling van deze latex, biedt de latex een constante ondersteuning die niet temperatuurgevoelig is.

Verschillende segmenten
Het CustoMatraz bestaat uit 10 segmenten en een voetgedeelte. De segmenten verschillen in hardheid, waardoor de juiste ondersteuning op de gewenste zone wordt geboden. Over het algemeen wordt het voetgedeelte iets harder uitgeleverd, waardoor uw  benen en voeten iets hoger komen te liggen, wat goed is voor de doorbloeding. Door de verschillende segmenten hoeft u bij slijtage slechts een enkel segment te vervangen in plaats van het hele matras.

Benieuwd of dit matras iets voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis of in een van onze showrooms voor een meting van uw lichaam.

Zorgmatras
Het zorgmatras is in iedere maat leverbaar. De standaardhoogte van het zorgmatras is16cm. Al onze zorgmatrassen zijn voorzien van een incontinentiematrashoes van PU-gecoat weefsel. Deze hoes is vloeistofdicht, zacht, soepel en in twee richtingen elastisch. Het reinigen van de incontinentiehoes kan gemakkelijk met een standaard ontsmettings- of schoonmaakmiddel. De hoes kunt u op 40°c wassen. Gebruik van de wasdroger raden we u af.

Kies uit de drie varianten zorgmatrassen:

Basis 
Het zorgmatras Basis bestaat uit een kern van koudschuim met een soortelijk gewicht van 60. Dit matras zorgt voor een goede stevige ondersteuning.

Comfort
Het zorgmatras Comfort bestaat uit een koudschuim-kern van 8cm, met aan zowel de boven- als onderzijde een laag van 4 cm visco-elastisch schuim (ook wel NASA- /traagschuim genoemd). Dit matras kunt u ook keren. Het koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning en het visco-elastisch schuim biedt optimale drukverdeling en drukverlaging.

Speciaal
Het zorgmatras Speciaal bestaat uit een 11,5cm kern van koudschuim met een soortelijk gewicht van 60, met daarop een laag van 4,5cm Talalay-latex. Dit is de best ventilerende latexsoort en zorgt voor optimaal comfort.

Seniorenmatras
We leveren het seniorenmatras in twee verschillende uitvoeringen: classis en royaal. 

Classic
Het matras is voorzien van een stevige steunrand van 15cm. Deze steunrand zorgt ervoor dat u probleemloos in en uit bed kunt stappen. Tevens is het dankzij deze steunrand een stuk eenvoudiger om sokken en schoenen aan te doen en veters te strikken.

Royaal
Het verschil tussen dit matras en de Classic, is dat het matras antiallergisch is. De Royaal kunt u wassen. De bovenzijde bestaat uit een latexgedeelte van 5cm dat de druk optimaal verdeelt en zorgt voor een comfortabele ondersteuning.