Lichamelijke klachten kunnen verband houden met uw matras

Bij de meeste fysiotherapeutische klachten zijn er meerdere oorzaken aan te wijzen. Heeft u niet het juiste matras, dan is de kans groot dat dit ook een bijdrage levert. Klachten waarbij u uw matras kunt nakijken zijn schouderpijn, nekpijn, pijn in andere gewrichten, fibromyalgie en slapende ledematen. CorrectSlapen kan u adviseren over het matras dat het beste bij u past.

Slecht slapen of CorrectSlapen?

Een goede nachtrust is niet voor iedereen een gegeven. Er zijn diverse factoren die een rol spelen. Aanleg, licht in de kamer, bioritme en stress. Maar ook het matras kan een belangrijke invloed hebben. Vraag ons om advies voor het beste matras.

Artrose

Heeft u artrose? Dat is ook in bed behoorlijk vervelend. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale drukverlagende matrassen op de markt. Deze ondersteunen uw lichaam precies zo dat de last die u heeft in bed minimaal wordt. U voelt zich ook overdag beter.

Welk matras uit onze matrassenwinkel kiest u?

Vermoeid wakker worden

Hoe veel u ook slaapt, u krijgt ’s ochtends de vermoeidheid maar niet uit uw lichaam geschud. Dit kan te maken hebben met een te zacht, of juist een te hard matras. Misschien is het verouderd. Heeft u regelmatig onrustige nachten, maar weet u niet precies hoe dat komt? 

Fibromyalgie

Bij fibromyalgie of reuma ontstaat er pijn in het bindweefsel en de spieren. Dit gaat vaak gepaard met slaapproblemen. Een speciaal ontwikkeld matras kan deze klachten verminderen, waardoor u zich ook overdag een stuk beter voelt.

Welk matras uit onze matrassenwinkel kiest u?

Slapende ledematen

In Frankrijk zeggen ze: ik heb mieren. Zo voelt het ook een beetje als uw ledematen slapen. Irritante, kriebelende tinteling. Het wordt in het overgrote deel van de gevallen veroorzaakt door afgeknelde bloedvaten. Heeft u er ’s nachts vaak last van? Dan kan dat komen door een te hard matras. Stel uw vraag aan CorrectSlapen.

Pijn in heup, schouder of nek

Uw gewrichten zijn complexe structuren waar van alles in mis kan gaan. Een gespannen slaaphouding kan ervoor zorgen dat uw heupen, nek of schouders continu onder druk staan. Of dat er een slechte doorbloeding plaatsvindt. Er kan dan pijn ontstaan. Soms is deze te verhelpen met een beter matras, of een matras dat beter is afgestemd op uw bouw.

Wilt u daar van CorrectSlapen meer over weten?