Bedbodems bij CorrectSlapen

Slaapwinkel CorrectSlapen levert verschillende bedbodems waaronder de Schotelbodem vlak en Schotelbodem elektrisch. Prijzen variëren van € 290 tot € 925.

Gestoffeerde ledikanten

Wij maken gestoffeerde ledikanten in iedere maat. Uitgebreide keuze in stoffen in verschillende kleuren.

Houten ledikanten op maat gemaakt

Iedere maat, vorm en afmeting zijn mogelijk.

Zowel de vaste als elektrische schotelbodem is op een potenset te plaatsen. Met behulp van zijbeugels zorgen we ervoor dat het matras er niet af schuift. Zo is een ledikant overbodig.

Ledikanten en hoog/laag-bedden (zorgbedden)

Onze zorgbedden, ledikanten, liftbedden en hoog/laag-bedden zijn te huur en te koop. U huurt ze al vanaf € 125 per maand of voor een eenmalige € 899. We halen het bed in het laatste geval pas weer op als u het niet meer nodig heeft of wilt gebruiken. Het CorrectSlapen-zorgbed is ook te koop. Het bed is verkrijgbaar vanaf € 1250.

Ledikanten en hoog/laag-bedden (zorgbedden)

Het ideale zorgbed van CorrectSlapen biedt zowel u als uw hulpverleners de volgende voordelen:

  • een adequate elektrische hoog/laagverstelling
  • en comfortabele rug- en beenverstelling
  • een maximale onderrijdbaarheid ten behoeve van de huishoudelijke dienst
  • verstelbare houten zijhekken
  • verrijdbaar door 4 wielen met rem
  • een houten hoofd- en voeteneinde, wat zorgt voor een huiselijke sfeer
  • eenvoudige bediening

Dit bed kan worden geleverd met een zorgmatras van uitstekende kwaliteit, voor comfort en ondersteuning.

Schotelbodem

Het grote voordeel van een schotelbodem is dat de druk evenredig verdeeld wordt over de gehele breedte. Het maakt dus niet uit of u in het midden of aan de zijkant van het bed ligt. De schotels veren mee met de indrukhardheid. Dit houdt in, dat als u brede schouders heeft en graag op uw zij ligt, de schotels verder inveren dan bij iemand met smallere schouders. Hierdoor ligt u ergonomisch verantwoord.

Wij leveren de volgende schotelbodems:

Schotelbodem vlak

Verzwaarde houten omlijsting, waarin 11 latten dwars gemonteerd zijn. Elke dwarslat is voorzien van 5 futuristische schotels. De schotels zijn verdeeld in 5 comfortzones, die individueel en geheel onafhankelijk van elkaar de juiste tegendruk bieden aan het matras. De schotels op de heupzone zijn qua soepelheid instelbaar.

Schotelbodem elektrisch
Deze elektrisch verstelbare schotelbodem is de perfecte bodem voor optimaal slaapcomfort. De bodem is uitermate geschikt voor personen die graag tv kijken of een boek lezen in bed. Dit is ook een ideaal bed als u in verband met uw ademhaling het hoofdgedeelte graag iets hoger zet of voor een betere doorbloeding het voetgedeelte wilt kantelen.

Assortiment

Zeer divers assortiment bodems verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren.